Menu Sluiten

Gevonden lichaam Rosmalen geïdentificeerd

Het lichaam dat in april in Rosmalen is gevonden is geïdentificeerd. Het gaat om Bart van Betuw. Daarmee is definitief een einde gekomen aan een maandenlange zoektocht.

Bart verliet op 2 januari van dit jaar zijn appartement in Rosmalen. Sindsdien ontbrak elk spoor van de man. Op 25 april van dit jaar werd op het terrein van een GGZ-instelling het lichaam van Bart gevonden, hij bleek al geruime tijd in de vijver te hebben gelegen. Het water heeft het lichaam daarbij zó aangetast dat dat het sporenonderzoek bemoeilijkte.

Aanvankelijk leek het een ongeluk, maar na sectie op het lichaam bleek dat Bart door geweld om het leven is gekomen. Bart was heimelijk homoseksueel, de politie houdt rekening met het scenario dat Bart een geheime afspraak had met een andere man. Bart werkte als administratief medewerker.

Bart van Betuw © privé foto

Als u informatie heeft over de laatste dagen van het leven van Bart, neemt u dan contact op met de politie. De politie wijst er nadrukkelijk op dat al uw informatie vertrouwelijk wordt behandeld. Het telefoonnummer is 0900-8844, of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. Roze in Blauw is een aanspreekpunt voor mensen van de LHBTIQ++ gemeenschap. Vertrouwelijke informatie over de gewelddadige dood van Bart van Betuw kunt u kwijt op het nummer 088-1691234.


X